Minimum rendelési érték: 1500 Ft.

5 db Joanna Multi Effect color hajszínező sampon (07) - Mélyvörös
5 db Joanna Multi Effect color hajszínező sampon (07) - Mélyvörös
1 895 Ft

5 db Joanna Multi Effect color hajszínező sampon (07) - Mélyvörös

A termék 5 db-os kiszerelésben vásárolható meg.

Unja a jelenlegi hajszínét, és szeretne kipróbálni valami újat? De nem vágyik radikális változásokra, csak feldobná a mindennapokat? Próbálja ki a biztonságos színezését a Joanna Multi Effect Color Keratin Complex samponnal és vigyen új színt a mába!

A készítmény innovatív formulája tökéletesen megfelel rövidtávú hatásosságával a kissebb-nagyok változások elérésére. A termék nem tartalmaz ammóniát vagy oxidálószereket, ennek köszönhetően nagyon enyhe hatása van. Nem terheli vagy károsítja a szálakat, de finoman megváltoztatja azok színét, amely négy-nyolc mosásig tart. A készítmény képletét keratin komplexel gazdagították, amely hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik, így lágyan ápolja a hajszálakat. Normalizálja azok nedvességtartalmát, energizálják és erősíti azokat. A sampon megtisztítja a hajszálakat és a fejbőrt, új árnyalatot biztosítva a hajszálaknak.


Használata: Vigye fel nedves hajra a terméket. Végezzen el egy szelíd masszázst. Hagyja hatni a csomagoláson megjelölt ideig. Ezután alaposan mossa le vízzel. Kerülje a szembe kerülést. Próbálja ki ammónia és PPD mentes gondozó festéket is, a Joanna Naturia Organic.Szállítási idő
2 munkanap
db / karton
5
Raktáron :  195 karton
1 895 Ft
Egységár: 379 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 2 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Szín:
Mélyvörös
Tartósság:
6 mosás
Hasonló termékek