Minimum rendelési érték: 1500 Ft.

Presto konyhai törlőkendő 36 db (16 db)
Presto konyhai törlőkendő 36 db (16 db)
7 056 Ft

Presto konyhai törlőkendő 36 db (16 db)

A Presto Clean törlőkendők egy innovítív, “2 az 1-ben” kialakított speciális kendő tisztító folyadékkal átitatva, mely gyorsabbá, könnyebbé és élvezhetőbbé teszi a takarítást. Nem igényel egyéb folyadék vagy tisztítószer használatát. Mindennapi használatával értékes időt spórolhatunk meg. A többféle termékkínálat lehetővé teszi az egész ház tisztítását, a speciálisan megtervezett formulák mindenféle felszín esetén használhatók, miközben nincs szükség védőkesztyű használatára. A tiszítókendők alkalmasak fa és bőr bútorok, konyha, fürdőszoba, ablakok és tükrök tisztítására.

 

A Presto konyhai nedves törlőkendők eltávolítják a tapadós és zsíros szennyeződéseket, a konyhai felületeket tisztává és illatossá varázsolják.

Konyhai nedves törlőkendő

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyagok, Limonene, Linalool, Tartósítószerek: benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, laurylamine dipropylenediamine


Elkészítés és felhasználás
Használat előtt egy kevésbé látható helyen tesztelje. Erős szennyeződés esetén használjon több törlőkendőt. Ne alkalmazza szövetek, szőnyegek, bútorok és lakkozatlan fa, bőr és savaknak nem ellenálló, pl. alumínium felületek tisztításához. Ne használja élelmiszerrel érintkező felületen - érintkezés esetén a felületet vízzel mossa le.

Szállítási idő
2 munkanap
db / karton
16
Raktáron
7 056 Ft
Egységár: 441 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 3 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek