A Lestello pörkölt hajdina dara egyedülálló termék, amelyet rövid főzési idő (kb. 8 perc) jellemez. Különleges nagynyomású gőzös pörkölési eljárásnak vetették alá. Ez az eljárás gyönyörű barnás színt, valamint jellegzetes és egyedi ízt és aromát kölcsönöz. Az értékes összetett szénhidrátok mellett sok, magas tápértékű fehérjét tartalmaz - lizinben és triptofánban gazdag, amelyet szervezetünk önmagában nem tud előállítani. Ezenkívül a hajdina sok folsavat és cinket tartalmaz. Gazdag mangánban, káliumban és foszforban is, amelyek lehetővé teszik szervezetünk megfelelő működését. Értékes P -vitamin forrás, rutinnak nevezik, amely erősíti és tömíti az ereket. Értékes magnéziumforrás, tökéletesen regenerálja idegrendszerünket, ezért fokozott stresszes időszakokban mindenkinek ajánlott. A hajdina tökéletes mind a roládokhoz, mind az tejfélékhez. Sütemények, pástétomok, sós és édes rakott ételek elkészítéséhez használható.
* Referenciabeviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal) Egy 400 g -os csomag 4 adag terméket tartalmaz.