Hántolt kölesből, a legrégebben termesztett gabonatípusból készül. Könnyen emészthető termék, ezért fogyasztható mindenki számára, aki gyomor -bélrendszeri betegségekben szenved. A köles szilícium -dioxidot tartalmaz, amely ritkán fordul elő az élelmiszerekben, és gyógyító hatással van az ízületekre, és pozitív hatással van a bőr, a körmök és a haj megjelenésére is. A köles szárító és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a kölest megfázás és a felső légúti gyulladás esetén adják. A darák közül egyedüliként lúgos. Ezenkívül B -vitamin (B1, B2, B6) és niacin forrása, ásványi anyagok: magnézium, vas, foszfor, cink és réz. Lazán főzve remek kiegészítője a pörkölt húsoknak. Tökéletes levesek és rakott ételek sűrítésére. Gyümölcsökkel, aszalt gyümölcsökkel és joghurttal kiváló édes ízű.
* Referenciabeviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal)
Egy 400 g -os csomag 4 adag terméket tartalmaz.