Minimum rendelési érték: 1500 Ft.

Joanna Multi Effect color hajszínező sampon (015) - Tűzvörös (15 db)
Joanna Multi Effect color hajszínező sampon (015) - Tűzvörös (15 db)
6 075 Ft

Joanna Multi Effect color hajszínező sampon (015) - Tűzvörös (15 db)

Egy karton 15 db terméket tartalmaz.

Unja a jelenlegi hajszínét, és szeretne kipróbálni valami újat? De nem vágyik radikális változásokra, csak feldobná a mindennapokat? Próbálja ki a biztonságos színezését a Joanna Multi Effect Color Keratin Complex samponnal és vigyen új színt a mába!

A készítmény innovatív formulája tökéletesen megfelel rövidtávú hatásosságával a kissebb-nagyok változások elérésére. A termék nem tartalmaz ammóniát vagy oxidálószereket, ennek köszönhetően nagyon enyhe hatása van. Nem terheli vagy károsítja a szálakat, de finoman megváltoztatja azok színét, amely négy-nyolc mosásig tart. A készítmény képletét keratin komplexel gazdagították, amely hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik, így lágyan ápolja a hajszálakat. Normalizálja azok nedvességtartalmát, energizálják és erősíti azokat. A sampon megtisztítja a hajszálakat és a fejbőrt, új árnyalatot biztosítva a hajszálaknak.


Használata: Vigye fel nedves hajra a terméket. Végezzen el egy szelíd masszázst. Hagyja hatni a csomagoláson megjelölt ideig. Ezután alaposan mossa le vízzel. Kerülje a szembe kerülést. Próbálja ki ammónia és PPD mentes gondozó festéket is, a Joanna Naturia Organic.Szállítási idő
2 munkanap
db / karton
15
Raktáron
6 075 Ft
Egységár: 405 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek